Mee doen 14 september 2019 (deelnemer)

Mee doen is gratis, wij zorgen voor de hengel, aas, voer en zitplek. Je hoeft dus niets speciaals mee te nemen. Onze vrijwilligers helpen jou ook met bij het vissen, maar je moet wel steeds zelf de hengel ophalen als er beet is.

 

Mocht het jou niet lukken het (internet)formulier in te vullen neem dan contact op met:

Frits Dijk, 0654220398, hij helpt jou dan opgeven.

 

Voornaam

Achternaam

Woonsituatie

Naam zorginstelling

Adres

Postcode Plaats

Telefoon

E-mail

Visstek van te voren bekend?
Voor sommige deelnemers (eventueel autisme) is het prettiger om van te voren een beeld bij alles te hebben. Als je hier ''ja'' invult zorgen wij dat de visplek al van te voren bekend is en sturen wij ook 3 dagen vooraf een mail met een beknopte beschrijving van de middag zodat de deelnemer (en zijn/haar begeleid(st)er) zich kan voorbereiden op een plezierige middag. Overige deelnemers zullen bij aankomst een lootje trekken welke hun visplek bepaald.
JaNee

Je dient om uiterlijk 13:30 aanwezig te zijn. Ophalen kan na 16:30.

Gelden er speciale aandachtspunten of instructies met betrekking tot de deelnemer waarover van te voren contact met de organisatie gewenst is? (dan nemen we graag contact op)

Niet van toepassingJa, graag contact opnemen

De organisatie wil graag op het volgende wijzen:
- Deelname is geheel op eigen risico en de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of ander ongemak tijdens, voor of na de wedstrijd. Uiteraard wordt er alles aan gedaan eea zo goed mogelijk te organiseren.
- Het terrein is niet rolstoel vriendelijk.
Gelezen:

De organisatie houdt zich het recht voor om de inschrijving elk moment te stoppen, dit wanneer duidelijk wordt dat er niet genoeg vrijwilligers beschikbaar zullen zijn om een juist verloop van de wedstrijd te waarborgen. Ook indien het maximale aantal visstekken is bereikt zal de inschrijving sluiten. Dit wordt daarna op de website aangegeven.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie voor definitieve opgave. Mocht je binnen een week geen mail ontvangen neem dan telefonisch contact op met de organisatie. (Frits Dijk, 0654220398)